maandag 23 mei 2011

'De candy drop' wordt 'l'originale'

Sinds Italiano, bekend van de gesuikerde drop in rol, op de markt kwam met een uitbreiding van het assortiment in de vorm van vier nieuwe maffiadropjes, hebben ze schijnbaar besloten dan ook het originele dropsnoepje in een nieuw jasje te steken. En dus is de rol voorzien van een nieuwe verpakking (de nieuwe bovenste rol twee keer vergeleken met de oude onderste):

De snoepjes zelf zijn nog steeds verpakt in het erg bekende witte papiertje en "smaken precies zoals 50 jaar geleden; een pastille met zachte dropsmaak en een vleugje karamel en anijs, omhuld met een suikerlaagje".
Met dank aan Patrese.

3 opmerkingen:

  1. maar nu niet meer! Ze zijn "nu nog lekkerder" maar de zijn groter en vooral niet meer zo lekker taai :( Smaak is nog redelijk hetzelfde.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Smaal is minder goed: flauwer meer doorsnee.Suikerlaagje is ook grotendeels verdwenen. marktonderzoek: mensen krijgen rauw gevoel aan gehemelte door suikerlaagje en smaak is wel erg dorpachtig: we halen de suiker weg en doen er wat karamel bij! Noemen we het nog steeds origineel en foppen we de koper gewoon!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit is de laatste keer dat ik dit koop, mis het algehele nostalgische gevoel van dat suiker laagje

    BeantwoordenVerwijderen