zondag 21 september 2008

Schuttelaar B.V.

De snoepfabriek van Schuttelaar bevindt zich in Waddinxveen, zoveel is duidelijk van de verpakkingen. Na enig zoekwerk kan achterhaald worden dat Schuttelaar - sinds 1918 - onderdeel is van de ConCorp Groep, samen met o.a. Autodrop, Oldtimers en Fisherman's Friend. Maar enkel bij Engelstalig betreden van de website kan Schuttelaar B.V. gevonden worden onder de huismerken. En dan enkel nog met produktinformatie (plaatjes, weinig tekst). Merkwaardig. Geen eigen internetpagina; via Google wordt enkel een (andere) Schuttelaar B.V. gevonden, te Zwolle, gespecialiseerd in bijzondere delicatessen.

Bij vragen, klachten of suggesties schrijven naar (geen postzegel nodig, adres zoals vermeldt op de verpakkingen van suikerwerk en drop):
Schuttelaar B.V.
Schuttelaar Consumentenservice
Antwoordnummer 10500
5060 WB Oisterwijk

6 opmerkingen:

 1. Van Schuttelaar kocht ik altijd de dropstaafjes. het was al weer een tijdje geleden dat ik dat deed, maar laatst kocht ik weer een zakje en tot mijn verdriet lijkt het erop dat ze het recept hebben aangepast. De Staafjes smaken minder 'fris'. Hopelijk vinden meer mensen dit en komen de oude dropstaafjes terug. Die van andere merken vond ik nooit zo lekker als die van Schuttelaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. minder fris, stoffig zul je bedoelen. wij hebben ze ook altijd maar de laatste keer waren ze echt niet te eten volgens mij gewoon een productie fout!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wij hebben ook altijd de dropstaafjes maar nu heb ik een zakje die muf smaken.
  ik heb het idee dat dit zeker een productie fout is

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook net een zak dropstaafjes die niet lekker zijn! De drop smaakt echt niet naar drop, de buitenlaag een rare smaak. Weg ermee.
  Toch nog gepoogd een nieuwe zak te kopen, kijken of het nieuw recept was, maar deze zak is weer lekker als vanouds.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. grappig om het bovenstaande te lezen. Ik dacht dat het aan mij lag, maar ik heb dit destijds ook opgemerkt. Heb nu een zak "kikkers en muien" schuimpjes. Schuttelaar heeft altijd de lekkerste, maar dit jaar zit er bijzonder weinig smaak aan. Dus was ik eigenlijk op zoek naar een email adres.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Joyce van der Tol8 augustus 2012 om 15:47

  Vrijwel wekelijks koop ik dé dropstaafjes (al zolang ik zakgeld krijg en kan lopen ;)). Vandaag echter tref ik ineens een knapperig, versplinterend laagje suiker en keiharde drop i.p.v verkruimeld, smeuig zoet en zacht drop. Is het recept aangepast? Dat kan ik niet terugvinden op de verpakking :(

  BeantwoordenVerwijderen