woensdag 17 september 2008

RedBand

RedBand ("als je voor pret bent") wordt in 1928 te Roosendaal opgericht door dhr. Overwater en is nog voor het einde van het jaar een daverend succes met vijfentwintig werknemers en drie afdelingen. Inmiddels is het bedrijf onderdeel van LeafHolland BV, waartoe ook King en Venco behoren.
Als een produkt je niet in goede staat bereikt, kun je op dit formulier je klacht invullen. Stuur dan tevens de verpakking met inhoud (inclusief naam, adres, aankoopdatum en plaats van aankoop) naar:

Red Band / Leaf Holland BV
Afdeling Consumentenservice
Postbus 72
4900 AB Oosterhout
Of bel (€0,10 ct/min): 0900-728 53 23

2 opmerkingen:

 1. Geachte heer/ mevrouw
  Ik heb deze week een zak schatkistjes gekocht voor mijn kinderen. Zo een zak kost al ongeveer 1,69 voor een zak waar er 14 inzitten. Nou krijgt mijn kind een doosje, ik maakte hem voor haar open en er zaten maar 4 snoepjes in. Ik weet niet waar de rest was maar daar was ik niet blij mee. Ook voor de kinderen is dat niet leuk. Ik zou bijna om een nieuwe zak vragen want dit kan natuurlijk niet. Kunt u mij mailen wat u eraan kan doen?
  Mvg Sharon Paats
  mail: sharonpaats@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend, mw Paats. Misschien dat u in ieder geval bovenstaande tekst nog eens kunt lezen en dan zou ik als ik u was met de fabrikant contact opnemen.

  BeantwoordenVerwijderen