maandag 29 september 2008

Rob's Drop

"Rob's® drop: elk dropje een mond vol dropplezier. Voor de verschillende soorten Rob's® drop worden speciale zoethout- wortelextracten geselecteerd. Rob's® vakmanschap en de beste ingrediënten garanderen het onbezorgde genieten."

Rob's® is een wettig gedeponeerd handelsmerk van Sweetlife BV (een in Nederland gevestigd bedrijf dat al vijftien jaar drop, snoep en suikerwerken afzet op met name de Nederlandse markt) en wordt geproduceerd door Carletti a/s Denemarken voor:

Sweetlife BV
Postbus 124
3769 ZJ Soesterberg

Rob's® drop is glutenvrij. Rob's® drop is één van de weinige dropmerken die ouderwets veel Arabische gom verwerkt, waardoor de drop "lekker kauwbaar en stevig" is. Op de website informatie over hoeveelheid zakken van de drop men maximaal per week mag nuttigen (hier)...

9 opmerkingen:

 1. Mijn favoriet! Vooral die harde salmiaksnoepjes met hele pittige poeder erin. Zakken aten we ervan weg! Alleen nergens meer te vinden :-( Ik ga het binnenkort op internet bestellen, want ik mis het zo....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben het hier bij kruidvat!

   Verwijderen
 2. Heb je al bij de Jumbo gekeken?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zoek drop om dropshot te maken !
  Wie heeft er een goede tip ?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Voor de beste dropshot zelf te maken heb je inderdaad van Rob's drop de salmiaksnoepjes nodig. Jumbo verkoopt ze wel en vanaf week 17 schijnt ook alle Kruidvat filialen. Zak drop oplossen in fles wodka. beetje sambuca,ouzo, of pernod toevoegen. Lekkerr!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb gehoord dat het uit de schappen van de Jumbo verdwijnt. Heel jammer! Dan maar online bestellen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik had bijna de hoop opgegeven na afgelopen week overal te zoeken. Net op dat moment vind ik ze! De befaamde Rob's Salmiak Gevulde Drop!
  Bij het KRUIDVAT! 0.75€ per zakje!

  Blijdschap alom!

  Groetjess

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo welke kruidvat waar
  gtoetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De Jumbo in Hengelo heeft Rob's drop weer te koop. Ideaal voor dropshot.

  BeantwoordenVerwijderen