zaterdag 9 november 2013

Zachte Zeeland Zoute Drop

Het lijkt wel alsof iemand zelf dropjes in een cellofaanzakje heeft gedaan. De sticker op de voorkant kan bijna niet anders dan thuis geprint zijn. En nog los van de naam (wat ís eigenlijk de naam?); de dropjes zelf komen zo bekend voor. Wat zijn dit voor dropjes?!? Op de achterkant staat "K.Geense te Goes" met een yahoo emailadres. Een kleine speurtocht op internet maakt duidelijk dat K.Geense is gezeteld in Amsterdam (Poggenbeekstraat 18hs). Raar.
Aan de dropjes zelf is weinig raar. Het zijn zacht indrukbare, mat- zwarte dropjes in drie verschillende vormen met sierlijke krullen bovenop. Tussen de kiezen bieden ze subtiel weerstand (bij stevig inbijten geldt een tandenplakfactor 8). De eerste paar tellen is de illusie van zoete drop gewekt, maar daarna blijkt de mild zoute smaak. Dit mondvullende zoute aroma is noch salmiak noch zee. Wel erg lekker, óók voor zoetedropliefhebbers. Maar waar kennen we deze dropjes toch van? (update 20-10-2014: dit zijn dezelfde zachte dropjes als deze van het AH budget huismerk)
Eindoordeel: 8,0.

1 opmerking:

  1. Het lijkt wel alsof deze persoon achter dit merk dacht van? Laat ik de AH Budget Zoute drop opnieuw verpakken, en verkopen als een andere product. Maar is dit eigenlijk niet strafbaar? Je neemt een product uit de supermarkt en gaat het vervolgens als je eigen merk verkopen.

    BeantwoordenVerwijderen