donderdag 11 juni 2009

Paardenkoppen

Een matwit zakje met daarin nieuwe duodropjes van het merk Italiano. Schijnbaar gemaakt voor de ware dierenvriend, maar schijn bedriegt; want de dropjes hebben wel héél erg de vorm van pistolen (helemaal wanneer de onderkant naar boven ligt) en dat zal ook wel de bedoeling zijn, gezien het feit dat deze paardenkop- pen uit de maffiadroplijn komen.
De dropjes bestaan uit een doorzichtig felrood winegum-gedeelte (met de smaak van goed doorzoete frisse fruitfabriek; je weet wel, dat het naar 'fruit' smaakt zonder dat je kan zeggen naar wélk fruit dan) en een matzwart pittig salmiakgedeelte, die wonderwel bij el- kaar passen. Tandenplakfactor: 8. De drop is superieur van smaak ten opzichte van het fruitdeel, maar dat je-ne-sais-quoi-frisse van de winegum is wél nodig om de heftigheid van salmiak in te dam- men. Waarmee het een heerlijk wegeetdropje is.
Eindoordeel: 8,0.

10 opmerkingen:

 1. hallo,
  wij zijn 2 paarden fans en lazen in een folder
  dat er paarden koppen snoepjes waren.zezullen best lekker zijn, maaaaaaar: paarden hebben GEEN KOPPEN MAAR HOOFDEN.een paard is namenlijk een edeldier!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  groetjes paardenfans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het uiterlijk van de paardenkop slaat natuurlijk op de afgehakte paardenkop die je in bed vindt als je de mafia tegenwerkt (volgens de Godfather-trilogie dan). De rode nek is dan bloed! Ik zie dat er ook omgekeerde versies zijn, maar die staan niet op het zakje, dus dat zal wel een foutje zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn verslavend lekker, echt om aan te raden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. erg lekker, alleen nergens te krijgen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie ze hier nog altijd bij de Super en ook bij Plus. Verder bij grotere AH filialen (AH XL).

  BeantwoordenVerwijderen
 6. anna en manon zeggen

  paardenkoppen zijn heel lekker en verslavend maar ik vind ze dieronvriendelijk want het is een afgehakt hoofd maar toch zijn ze super lekker en verslavend

  grtjs anna en manon 12 en 12

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zwanen en herten zijn ook edele dieren en daar doet nooit iemand moeilijk over, als er dan over kop gesproken wordt. Edel wil trouwens alleen maar zeggen, dat vroeger alleen de adel mocht paardrijden. Dieren hebben koppen, dus paarden ook. Gezeur altijd over dat edele gedoe van een paard...Kortom: Paardenkoppen is een goed gekozen naam.
  Fruitsmaak is volgens mij gewoon kers en niet ondefinieerbaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze zijn zooooo lekker!! En zonder gelatine (=beendermail) dus ook nog heel diervriendelijk vegetarisch.
  Ik kan ze alleen nergens meer krijgen! Wie helpt?
  Waar kan ik ze kopen? Wil wel een hele doos afnemen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag vandaag nog een paar zakjes bij buurtsuper "Nieuw Engeland" aan de Vleutenseweg te Utrecht.

   Verwijderen
 9. Waar zijn ze nog te koop ???!! Ik zie ze niet meer bij de kruidvat liggen, :(. Wat een heerlijke snoep zeg ! Anyone enig idee waar nog ?

  BeantwoordenVerwijderen