woensdag 10 juni 2009

Italiano

"Italiano drop wordt in het grootste geheim geproduceerd en ver- pakt. Het is niet raadzaam dat je ervan eet, tenzij je overeenstem- ming hebt bereikt met de Familie."

Het merk is al meer dan een halve eeuw bekend van de gesuikerde candydrop in witte rolverpakking, maar breidt sinds mei 2009 zijn markt uit met vier nieuwe dropvarianten in het zgn. maffia-thema, verpakt in witte stazakken. Speciaal hiervoor is een nieuwe website in het leven geroepen, die tot nog toe weinig informatie geeft over de fabrikant. Op de verpakking staat wél het adres van de consumentenservice met de tekst: "Mocht de drop niet aan je verwachtingen voldoen, schrijf dan naar de consigliere - als je durft"

Italiano Consumentenservice
Postbus 222
4940 AE Raamsdonksveer

4 opmerkingen:

 1. Fabrikant is gewoon Copar, niet zo moeilijk achter te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. M. de Crom (macdecrom@orange.nl)16 september 2009 om 20:29

  ik had graag willen reageren op de drop die bij de veronicagids zat.Echter was het zakje een dicht geseald exemplaar maar er zat geen drop in.Dus weten we nog niet hoe de drop zal smaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er zat inderdaad een proefexemplaar bij de Veronicagids. Bij ons zat er wel wat in maar het had niet echt meer de vorm die het hoort te hebben. Volkomen geplet en dus niet echt smakelijk meer... Jammer!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. was altijd wel lekker die drop in de truck uit zeewolde

  BeantwoordenVerwijderen