zondag 1 maart 2009

De Echte zachtzoete Anijsegeltjes Drop

Een nieuw oranje pak drop in de schappen: anijsegeltjes (en daarmee verdwijnt helaas de lekkere Ekster Pepermunt Drop van de markt!) Het merk Oldtimers staat bekend om zijn met aandacht vervaardigde nostalgische drop van hoge kwaliteit, maar vooral ook met een vleugje creativiteit; dus de verwachtingen zijn hoog gespannen bij opening van de verpakking.
Een lichte zoete geur en een heleboel wit gespikkelde dropjes komen tevoorschijn. Dikke gommerige zwarte egeltjes met harde greinsuikerkorrels bedekt. Doorbijten van het dropje lukt niet, maar lekker wegsabbelen wél. Tandenplakfactor: 8. De anijshagel laat in de mond rap van het egeltje los, waarna de suikertjes op de tong wegsmelten (of tussen de kiezen kapot knappen). Een heerlijk zoet dropje blijft achter, waaraan onmiskenbaar Arabische gom is toegevoegd. De nasmaak is die van salmiak.
Eindoordeel: 8,0.

6 opmerkingen:

 1. Zijn helemaal het einde!!! Lekkerste dropje ooit....fabeltjesdrop was ook super, maar dat kan ik nergens meer vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dit dropje is bijna perfectie !

  goede bite ! niet te plakkerig niet te hard en niet te zacht, niet te zoet niet te zout, niet te groot en niet te klein. had van mij net ietsje meer salmiak in mogen zitten maar verder gewoon PERFECT

  de grootte smaak en bite 9.9

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Omdat ik een uur geleden deze dropjes gekocht heb, ging ik op internet neuzen.
  Inmiddels is het doosje open en ik kan je vertellen dat het een grappig dropje is, met een bijzondere smaak.
  Zelf vind ik de korreltjes wat scherp.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gewoon te lekker Mmmhh
  Geilste drop evaáar

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg altijd een erectie van deze dropjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kan ze dus nergens meer vinden in de winkel, maar nu wel online: http://www.dadrogistonline.nl/products/display/oldtimers-anijsegeltjes

  BeantwoordenVerwijderen