dinsdag 24 maart 2009

Matthijs

Matthijs zegt op de website al sinds 1920 drop, winegum en gom te produceren. In het assortiment schijnbaar onalledaagse drop- jes als: Brussels manneke, Hollandse honingnoppen, Schotse knotsen, Vegas pokerdrop, Russische matroesjka's, jungledrop en keutels; deze zijn in de reguliere detailhandel en supermarkten echter moeilijk terug te vinden. Noch op de verpakkingen noch op de website een (gedetailleerde) opgave van bv. voedingswaarde, wél mogelijkheden tot contact:

Voltweg 14
4631 SR Hoogerheide
0164-612510
info@matthijs.nl

Het merk lijkt gespeend van gevleugelde reclamesuitspraken en leuzen. Met enige moeite is "Wel mooi de lekkerste" terug te lezen op enkele dropverpakkingen.

3 opmerkingen:

  1. Bielzen, Brussels Manneke en Zoete Muizen zijn qua smaak en beet structuur absolute toppers die ver boven de bekende concurrenten uitkomen. Te koop bij Dirk 3. Logo en verpakking ziet er vaak niet uit, waardoor je denkt een slap dropje te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. inmiddels alle ingrediënten per dropsoort terug te vinden op de site van Matthijs. Ik zie dat de Manneke Pis/Bielzen inmiddels veel minder arabische gom bevat sinds je review van 2009. Jammer :(

    BeantwoordenVerwijderen