dinsdag 23 juli 2013

Duudsonit - Jukan Pommit

The Dudesons is een vierkoppige Finse groep die abnormale stunts uitvoert; wat op tv en zelfs in een film te volgen valt. In hun eigen taal worden ze 'Duudsonit' genoemd en ze laten zich het best met JackAss vergelijken. En voor wie in Finland is (of zal komen); deze jongens hebben hun eigen drop-en snoepassortiment. Duudsonit Jukan Pommit (wat zich laat vertalen als Dudeson John Bomb), in de oranje zak, bestaat uit twee verschillende dropjes. 
De eerste is een ronde bom van zwartglanzende drop (die er ook nog wel als een waterzak uitziet) met een zachtscheurende bijna korrelige textuur en de smaak van héét salmiakzout. Nee, wacht, dat hele hete pittige van dit dropje is chili! Wow, die brandt na; geen wonder dat het een bom is. Eindoordeel: 9,0.
Het tweede dropje is een nogal onheilspellende schedel met holle oogkassen en hoge hoed. Guns 'n' Roses anyone? Dit blijkt een fij- ne verleiding met zachtelastische beet (tandenplakfactor: 7) en een zeer prettige zoethoutsmaak die al kauwend meer en meer salmiakzout wordt. Ook scherp op smaak gebracht. Eindoordeel: 8,5. Snotdikkie; hier kan JackAss nog een behoorlijk...eh... dropje aan zuigen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten