dinsdag 17 april 2012

DHL vliegtuig

Zeer tegen de gewoonte in, wordt er over een dropje geblogd waar werkelijk niks, NIKS van bekend is. Het matzwarte vliegtuigje van reliëfdrop lag als restant tussen twee felgele fruitgums (in de vorm van vrachtwagens met ook weer de letters 'DHL' erop) in een bakje voor klanten op de toonbank van een copyshop. Daardoor bestaat het vermoeden dat het promotiemateriaal betreft, maar de mede- werker van de winkel kon (wilde?) niets vertellen over het snoep. Ze waren in ieder geval niet te koop. Dus bij deze de oproep: "Wie, oh, wie, kan er meer vertellen over dit DHL dropvliegtuig?"
Het vliegtuigje is een dubbeldik dropje met strak uitgesneden out- line. Langs de vleugels een opstaand randje en bovenop de romp de letters 'DHL' in reliëfopdruk. Het dropje is stevig maar niet zo moeilijk kapot te trekken; en daarbij blijkt het te bestaan uit een omhulde, relatief zachtelastische vulling. De smaak is verrassend prettig. Een stevige dropsmaak (gelijkend op die van sommige zoutere Matthijs droppen) met een lekker salmiakzout karakter. Tandenplakfactor: 8. Na doorslikken vervliegt de smaak redelijk snel, maar wie weet hoe lang het vliegtuigje op die toonbank heeft gelegen...
Eindoordeel: 8,0.

(update 16.09.2012)
Het vliegtuigje blijkt onderdeel uit te maken van deze DHL mix.

1 opmerking:

 1. Beste Anzj?

  Wat leuk om te horen over onze dropjes. Graag ontvang ik je NAW gegevens. Deze mag je mailen naar webcare_nl_express@dhl.com wellicht dat we wat voor je kunnen betekenen.

  Met vriendelijke groet,

  Henne de Jong
  Webcareteam DHL Express

  BeantwoordenVerwijderen