Gelezen op: Mangerie?!
Het lekkerste ijs dat ik sinds lange tijd at is het dropijs dat ik zelf (!) maakte. Tot op de letter nauwkeurig vervaardigd aan de hand van een recept door Roberto (de maker van het opéénna lekkerste ijs dat ik sinds lange tijd at). Waarom? Omdat ik een onverklaarbaar verlangen had naar dropijs en het beu werd te wachten tot Mr.R dit in zijn ijssalon verkocht. Er stond me dus niets anders te doen dan het dan maar zelf maken.
Het lekkerste ijs dat ik sinds lange tijd at is het dropijs dat ik zelf (!) maakte. Tot op de letter nauwkeurig vervaardigd aan de hand van een recept door Roberto (de maker van het opéénna lekkerste ijs dat ik sinds lange tijd at). Waarom? Omdat ik een onverklaarbaar verlangen had naar dropijs en het beu werd te wachten tot Mr.R dit in zijn ijssalon verkocht. Er stond me dus niets anders te doen dan het dan maar zelf maken.

Droptoffee-ijs: mjam, mjam, MJAM! Écht súperlekker. Tip: koop er ijshoorntjes bij, voor 'het ecchie'.
(update 23-11-2009)
Karen van Bake my day heeft dit recept schaamteloos gekopieerd en er schijnbaar bij haar in huis de boel mee op stelten gezet (drie uitzinnige zonen).
Karen van Bake my day heeft dit recept schaamteloos gekopieerd en er schijnbaar bij haar in huis de boel mee op stelten gezet (drie uitzinnige zonen).
Supersuperlekker!! Bedankt voor het recept.
BeantwoordenVerwijderenNog een kleine tip, om het mengsel als het zo half bevroren is nog een keer door te roeren. Omdat anders het dropmengsel de neiging heeft om naar de bodem te zakken.
Heerlijk!!